ΤESSERA Bio Products® x HORECA 2022

H συσκευασία στην post covid εποχή

Η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. συμμετείχε για δεύτερη φορά στη διεθνή έκθεση της HORECA, παρουσιάζοντας όλα τα προϊόντα συσκευασίας της σειράς Tessera Sustainable Packaging®.

Το πιο «πράσινο» περίπτερο του Hall 2 προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αλλά και των υπόλοιπων εκθετών, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό και την σύγχρονη αισθητική του. Συγχρόνως, η χρυσή επιγραφή των 100 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, αποτέλεσε «φωτεινή» ένδειξη της μακραίωνης πορείας μας στο επιχειρείν.

Μεταξύ των επισκεπτών, παρευρέθηκαν ξενοδόχοι, χονδρέμποροι, υπεύθυνοι αγορών και πλήθος ιδιοκτητών μαζικής εστίασης. Όλοι οι παραπάνω είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν… εξ επαφής τα προϊόντα της σειράς που κατασκευάζονται με πρώτη ύλη την ίδια τη φύση. Χάρτινα καλαμάκια, ξύλινα κουτάλια και μαχαιροπήρουνα, σκεύη φαγητού που έχουν σαν βάση το ζαχαροκάλαμο, φύλλα φοίνικα ή χαρτί και ξύλο με πιστοποίηση FSC® ήταν μερικές από τις κατηγορίες των εκθεμάτων.

Η διεθνής έκθεση HORECA διοργανώνεται σε ετήσια βάση και είναι ένα σημείο συνάντησης για όλη την προμηθευτική αλυσίδα, για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η συμμετοχή μας ανέδειξε ολοκληρωμένες προτάσεις συσκευασίας τροφίμων, με κριτήριο επιλογής την προστασία του περιβάλλοντος. Λύσεις που καλύπτουν όλο το εύρος των αναγκών των επαγγελματιών της καφεστίασης και των ξενοδοχείων, με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η ενδυναμωμένη παρουσία της ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. στη φετινή HORECA αποτελεί ένα μήνυμα στήριξης στον κλάδο, μετά από μια περίοδο σημαντικών προκλήσεων.

Η κάλυψη των αναγκών σας είναι η μέγιστη προτεραιότητά μας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο