Είδη σερβιρίσματος PICK: «Κάνουν τη διαφορά» στη γευστική εμπειρία του χρήστη!

Είδη σερβιρίσματος PICK: «Κάνουν τη διαφορά» στη γευστική εμπειρία του χρήστη! | Tessera Sustainable Packaging®
Ηγέτιδες εταιρείες catering και όμιλοι εστιατορίων και ταχυφαγείων ανά τον κόσμο, θέτουν τα είδη σερβιρίσματος, γνωστά στην αγορά με τον όρο «picks», σε μέγιστη προτεραιότητα για τον εξοπλισμό τους σε είδη συσκευασίας.

Τα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία Picks χρησιμοποιούνται για μία ποικιλία φαγητών από ορεκτικά και finger food μέχρι σάντουιτς και κεμπάπ. Το είδος του προϊόντος που θα επιλεχθεί για έναν χώρο εστίασης είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά σε όλη τη γευστική εμπειρία του χρήστη.

Τα προϊόντα της κατηγορίας «κουπί» ή “teppo picks” είναι αρκετά εύχρηστα λόγω της επίπεδης επιφάνειας στη λαβή, καθώς είναι εύκολο να τα κρατήσει σταθερά ο χρήστης. Στη σειρά Tessera Sustainable Packaging® τα είδη σερβιρίσματος κατασκευάζονται από bamboo και αποτελούν λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, ιδανικές για αξιοποίηση σε εστιατόρια και εταιρείες catering.

Αντίστοιχα, τα προϊόντα της κατηγορίας «Φιόγκοι» ή “Knotted Picks”, χαρακτηρίζονται για το ιδιαίτερο σχέδιό τους, το οποίο μαγνητίζει το βλέμμα και αποτελεί το πρώτο στάδιο αλληλεπίδρασης του χρήστη με το σερβιριζόμενο γεύμα.

Πολλοί πελάτες εγκρίνουν την εμφάνιση του πιάτου από το είδος Pick με το οποίο σερβίρεται. Επιλέξτε picks φιόγκων από τη σειρά Tessera Sustainable Packaging®, τα οποία ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο του φιόγκου στο σημείο λαβής.

Περιηγηθείτε στον ψηφιακό μας κατάλογο και ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα σερβιρίσματος Pick.

Μετάβαση στο περιεχόμενο